Professionell bedömning av hudförändringar

Hudläkare

Hudförändringar kan upplevas oroande och/eller kosmetiskt störande. Vi har erfarenhet och kunskap av alla områden inom dermatologi exempelvis Acne, Rosacea, Hudtumörer, Leverfläckar, Eksem och Psoriasis.

Vi kan även erbjuda Botulinumtoxininjektioner i folkmun kallat Botox mot rynkor, migrän och svår svettning, ursprung från armhåla och hand.

Första steget är alltid att boka in en konsultation och därefter tar vi fram det behandlingsalternativ som passar dina behov.

Undersökning och bedömning av hudförändringar

Boka hudläkare

Hudbedömning Läkare

Konsultation inför ev. vidare behandling

För dig som vill ha konsultation gällande mindre eller större hudförändringar såsom Acne, Rosacea eller Pigmentförändringar.

Vid behov har vi även möjlighet att remittera vidare till sjukhus.

Botulinumtoxin­injektioner

Först gratis konsultation inför ev. vidare behandling

För dig som har problem med migrän, rynkor och svår svettning från armhåla och händer kan vi utföra Botulinumtoxininjektioner i folkmun kallat Botox.

Undersökning och behandling

Trots att de allra flesta hudförändringar är helt ofarliga är det viktigt att träffa en specialist för att få en säker bedömning av just dina hudförändringar.

Hudläkaren börjar med att göra en undersökning av dina hudförändringar. Utifrån den avgör hudläkaren vilken behandlingsmetod som är bäst för dig och bokar in ett ev. nytt besök för själva behandlingen. Vid enstaka tillfällen finns möjlighet att behandling kan göras under själva konsultationen.

Observera att oavsett om behandlingen sker i samband med konsultationen eller vid ett senare tillfälle tillkommer en behandlingskostnad. Priserna som presenteras ovan är enbart konsultationspris.

Veronicare är inte anslutna till regionvården vilket innebär att du är välkommen till oss utan remiss. Frikort eller högkostnadskort gäller inte så du står själv för kostnaden för både konsultation och behandling.

Före- och efterbilder

Vi finns till för dig

Frågor eller funderingar?

Känner du dig osäker på om vi kan hjälpa dig? Kontakta oss så erbjuder vi rådgivning utifrån din unika situation.