Avlägsna godartade hudförändringar

CryoPen

CyroPen gör det möjligt att frysa bort olika typer av hudförändringar på bara några sekunder. Första steget i en CryoPen-behandling är att boka in en personlig konsultation med oss, därefter tar vi tillsammans fram en unikt anpassad behandlingsplan.

Populär och välbeprövad metod

CryoPen-behandling hos oss

Ta bort godartade förändringar med CryoPen

Några utav de godartade hudförändringar som är möjliga att ta bort med CryoPen är vårtor, pigmentfläckar samt Skintags och fibrom (små mjuka utväxter på huden). Första besöket tar vi även foto till journal. Pris från 495kr , återbesök billigare.

Personlig konsultation

Du berättar för oss om dina behov, problem och önskemål. Utifrån konsultationen kommer du och behandlaren överens som vilken behandling som passar dina behov.

Behandling utan bedövning

Behandlingen kräver ingen bedövning eftersom att kylan har en bedövande effekt. Det är en koncentrerad högtrycksstråle av flytande dikväveoxid – N2O – som ”fryser bort” bort hudförändringen med hög precision. Processen är säker, effektiv och medför ingen smärta.

Undersökning av hudläkare

Vissa hudförändringar kan behöva undersökas av hudläkare innan behandling för att avgöra om den är godartad eller elakartad. Veronicare har en egen hundläkaresom vi vid behovkopplar in om förändringarna behöver undersökas närmare.

Efter en CryoPen-behandling

Direkt efter behandlingen kan en "brännande" och/eller "stickande" känsla vara kvar. I vissa unika tillfällen kan vattenblåsor uppstå och de kan vara kvar under några dagar. Det kan också ske att det bildas en sårskorpa som kan sitta kvar upp till tio dygn. Området är känsligt under en tid efter behandling och kan behöva smörjas in, skyddas med plåster samt bör det undvikas att utsättas för solljus

Före- och efterbilder

Lorem ipsum dolor sit

Frågor eller funderingar?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.