Gör dig redo inför resan

Covid-19 test och reseintyg

Hos oss kan du göra PCR-test för Covid-19 och vid negativt resultat erhålla ett reseintyg. Se viktig information nedan. Kolla Arlanda om du kan lösa det billigare där i första hand är vårat råd.

Vi finns registrerade hos IVO och Folkhälsomyndigheten. Vi kan provta utländska medborgare utan svenskt personnummer 

Viktig information

Testbehovet har minskat och vi har därför inte samma efterfrågan på pcr-tester och flera laboratorier har slutat utföra testerna. Vi kan utföra det fortfarande men du/ni måste stå för transportkostnaden själva, summa för detta blir isf 3000kr inkl pcr/intyg.

Få ett giltigt resedokument var du än ska resa i världen

Boka covid-19 test och reseintyg

PCR-test + certifikat på engelska (27-36 timmar)

Få ett reseintyg på att du inte har Covid-19

Det är viktigt att du tar med dig ditt pass till provtagningen. Du ska ha varit frisk de senaste 14 dagarna och inte ha symtom på Covid-19 på provdagen.

Antigentest Covid-19 Snabbtest

Få ett reseintyg på att du inte har Covid-19

Det är viktigt att du tar med dig ditt pass till provtagningen. Du ska ha varit frisk de senaste 14 dagarna och inte ha symtom på Covid-19 på provdagen.

Att tänka på innan:

Kontrollera reserestriktionerna

Olika länder har olika regler, detta måste du tänka på när du bokar din tid så vi med säkerhet hinner få ditt svar i tid. PCR-svaren kommer 27-36 timmar efter provtagning oftast runt 16-18 tiden. Boka därför tid två dagar innan avresa. Du kan läsa vad som gäller för ditt resemål hos: https://www.swedenabroad.se

Du ska vara symptomfri

Du ska ha varit frisk de senaste 14 dagarna och inte ha symtom på Covid-19 på provdagen.

Kom ihåg passet till provtagningen

Det är viktigt att du tar med dig ditt pass till provtagningen för annars kan vi inte utfärda reseintyget.

Låt oss hjälpa dig

Frågor eller funderingar?

Känner du dig osäker när det gäller Covid-19 reseintyg eller snabbtester för Covid-19? Då finns vi här för dig. När det gäller tillfrisknandeintyg kan dessa endast utföras på positivt testresultat utfört av sjukvårdspersonal hos regionanslutna kliniker, vilket vi inte är. Vi kan utfärda ett skriftligt läkarintyg utan QR-kod för utländska medborgare som bevis på genomgången sjukdom förutsatt att vi har tagit provet.